A Nyári lányok léptek fel a Roma Rendészeti Klubban

Oláh Gergő és Radics Gigi után ez alkalommal a Nyári lányok léptek fel a Roma Rendészeti Klubban 2014. március 6-án az Újpesti Ifjúsági Házban. A Klubestet most is hatalmas érdeklődés fogadta, a Norvég Civil Alap által támogatott projektben résztvevő fiatalok mellett több kerületi oktatási intézmény diákjai, sőt a Tiszta Jövőért Alapítvány mentoráltjai is részt vettek az eseményen.
 
 

Miután az Európai Roma Rendvédelmi Bajtársi Egyesület, a BRFK és az Újpesti Roma Önkormányzat képviselői köszöntötték a fiatalokat, Nyári Edit és Nyári Alíz beszélt arról az útról, amit a sikerekhez vezető útnak hívunk. A előadóművészek elmesélték, hogy klasszikus zenét tanultak és tehetségük mellett a szorgalom, a kitartás és a kemény munka hozta meg a sikert. 

A projektet megvalósító szervezetek képviselő röviden összefoglalták a kezdeményezés programpontjait, azok eredményeit és jövőre vonatkozó elképzeléseket. A résztvevő diákok, pedagógusok és szülők ez esetben is kérdezhettek, beszélgethettek a meghívott vendégekkel és a megvalósítókkal. Nagy örömünkre szolgált, hogy a résztvevő fiatalok azt kérték, hogy találjuk meg a módját a projekt folytatásának, mert nagyon hasznosnak tartják a közös munkát és rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtak.  
Az eseményt természetesen a Nyári lányok fergeteges fellépése zárta.
 

Roma rendészeti klub

Lakossági fórumok

Támogatóink